Kom in actie

Er zijn veel leuke manieren om in actie te komen en geld op te halen. Je kunt spullen verkopen op een rommelmarkt, lege flessen ophalen of verjaardagsgeld doneren. Je kunt een actie op school organiseren, je sportclub inzetten of wie weet heb je wel een leuk teamuitje waarmee je in actie komt? Wat je ook bedenkt, wij vinden het ontzettend leuk dat je wilt helpen.

En wil je iets weten of heb je promotiemateriaal nodig? Bijvoorbeeld een textielbanner voor een sponsorloop, vraag dan promotiemateriaal aan of stuur een e-mail met je vraag naar info@armoedefonds.nl.

Kom jij ook in actie voor Stichting Armoedefonds?

Het hele jaar door komen kinderen in actie om mensen in armoede te steunen. Jij kunt ons ook helpen. Je kunt zelf een actie op zetten maar misschien wil je voetbalteam of schoolklas ook meehelpen? We geven je een paar mooie voorbeelden van wat je zou kunnen doen.

  • pepernoten bakken en verkopen op school
  • kerststukjes maken met de hele klas en verkopen tijdens de kerstmarkt op school
  • Lege flessen en blikjes inzamelen
  • Tandenborstels en tandpasta inzamelen (of andere verzorgingsproducten)

En heb je producten ingezameld? Dan kun je deze gratis naar ons toe sturen als je gebruik maakt van ons antwoordnummer.

Stichting Armoedefonds
Antwoordnummer 10075
5240 VB Rosmalen

Start een actie met collega’s of vrienden

Wist je dat je ook een online actie kunt starten voor een van onze projecten? Maak gemakkelijk en snel zelf een actie aan, deel deze met vrienden via o.a. social media en haal direct geld op voor Stichting Armoedefonds. Je kunt ook alleen een donatie geven aan een van de projecten. 

Wil je mensen in armoede helpen? Maak dan een digitale collectebus aan en zamel geld is voor Stichting Armoedefonds of selecteer een lokale hulporganisatie bij jou in de buurt. Je kunt het hele jaar een digitale collectebus aanmaken voor het Armoedefonds of een armoedehulporganisatie bij jou in de buurt. 

Acties in Nederland

Ruben en Jaël voor Armoedefonds op tandem naar Parijs Actie Ruben Speksnijder en Jaël Ruiter, beiden 17 jaar, hebben het plan opgevat om per tandem van Schoonhoven naar Parijs te…
Kom met je school in actie voor het Armoedefonds! Actie Ieder kind verdient een frisse start van de dag. Met deze actie willen we dat ieder kind met een goede…
Vet Gezellig budget challenge 2023 Actie Alwin (online) documentaire maker, startte een actie voor het Armoedefonds op zijn Youtube kanaal Vet Gezellig.
Donatie tandenborstels en tandpasta Actie Dankzij een inzamelactie hebben wij een grote hoeveelheid tandenborstels en tandpasta mogen ontvangen.
Actie pannenlap levert ruim 300 euro op! Actie Tonnie breidt mooie pannenlappen van katoen, die volgens haar vrienden heel goed in gebruik zijn.
Anja geeft ons warmte met haar mooie donatie Actie Wat een mooi gebaar. Anja stuurt ons wat extra warmte toe, dat komt heel goed van pas deze winter. Zij…
Studenten in actie tegen menstruatie-armoede! Actie Studenten Isa en Vera volgen de opleiding Handhaving, Toezicht en Veiligheid aan Aventus MBO in Apeldoorn en zijn in actie…
Pannenkoekenmarathon Actie Dat het thema armoede in Nederland leeft, werd door een spontane actie van de PKN kerkgemeente in Boven-Hardinxveld weer bevestigd.

Volg armoedefonds op social media