Bedrijven

Samen werken we naar een toekomst zonder armoede en zetten wij ons hard in om nu de gevolgen van armoede in Nederland te verzachten! Daar strijden we voor samen met onze bedrijfspartners. Wil jij als maatschappelijk betrokken ondernemer iets doen aan armoede in Nederland? Bekijk dan hieronder waarmee jij het verschil kunt maken.

Kom in ACTIE

Kom met uw bedrijf, afdeling of team in actie. Zo kan een bedrijfsuitje een mooie reden zijn om een actie te starten, een jubileum omgezet worden in een mooie gift of doneer de waarde van kerstpakketten en relatiegeschenken aan een project naar keuze. Uit onderzoek blijkt dat medewerkers trots zijn als hun bedrijf een stichting of goed doel ondersteunt. Dit maakt medewerkers meer betrokken bij hun bedrijf.

Goederen over?

Soms staan er goederen in het magazijn die meer kosten dan ze opleveren. Verkeerde levering, oude collectie, verkeerd logo, tegen de houdbaarheidsdatum, het kan vanalles zijn. Vaak kunnen wij deze goederen (non-food) goed gebruiken en uw magazijn heeft weer ruimte voor de nieuwe collectie. Heeft u goederen die u wilt doneren dan neem dan contact met ons op. 

Geef een bedrijfsgift

Als bedrijf kun jij hét verschil maken, door een algemene gift of een specifieke gift aan een van onze projecten. Groot of klein, elk bedrag is zeer welkom. En steun je met je bedrijf het Armoedefonds dan kunnen er fiscale voordelen zijn. Maak je gift over op ons rekeningnummer: NL19 INGB 0006 2638 41 t.n.v. Stichting Armoedefonds te Rosmalen, met vermelding van ‘bedrijfsgift’, de naam van je bedrijf en eventueel het specifieke project waar de gift voor bedoeld is.

Steun een specifiek project

Wil je als bedrijf een specifiek project steunen? Schoolspullen mogelijk maken voor kinderen, steunpakketjes voor kwetsbare ouderen of iets doen tegen menstruatie-armoede? Neem dan contact met ons op. Samen kunnen wij je steun concreet vormgeven.

Contact

Heb je nog vragen of wil je een actie op maat? Wij denken graag met u mee.
Neem voor al je vragen contact op via bedrijven@armoedefonds.nl of bel 073-7440181.

 

Nieuws bedrijven

Armoedefonds & A. Vogel samen tegen menstruatiearmoede Armoedefonds & A. Vogel samen tegen menstruatiearmoede Bedrijf 1 op de 10 meisjes en vrouwen heeft te maken met menstruatiearmoede. A. Vogel steunt het Armoedefonds in de strijd…
Armoedefonds & Libresse samen tegen menstruatiearmoede op Menstrual Hygiene Day Bedrijf Libresse steunt Stichting Armoedefonds in de strijd tegen menstruatiearmoede met een campagne op Menstrual Hygiene Day
Medewerkers VanDijk doneren schoolspullen aan Armoedefonds Bedrijf Stichting Armoedefonds heeft een fantastische donatie ontvangen van medewerkers van VanDijk. Met deze leuke schoolspullen ondersteunen we gezinnen in armoede,…
Armoedefonds ontvangt 10.000 menstruatie­producten van CWS Bedrijf CWS helpt Stichting Armoedefonds in de strijd tegen menstruatiearmoede met een mooie donatie van 10.000 menstruatieproducten.
Koop Always en #StopMenstruatieArmoede Bedrijf Always zet zich samen met Femke Bol in om menstruatiearmoede in Nederland tegen te gaan
Moodies doneert menstruatie­ondergoed! Bedrijf Stichting Armoedefonds heeft een fijne donatie ontvangen van menstruatieondergoed van Moodies!
Yoni steunt Armoedefonds Yoni steunt Armoedefonds met Pay for a Period Bedrijf Yoni steunt het Armoedefonds met hun Pay for a Period campagne waarbij klanten via de website van Yoni menstruatieproducten kunnen…
Malakkastraat 6 steunt het Armoedefonds Bedrijf Stimuleringsfonds Malakkastraat 6 steunt het Armoedefonds met een financiële bijdrage voor de Schoolspullenactie.
Squla doneert toegangscodes! Bedrijf Stichting Armoedefonds heeft een donatie ontvangen waarmee 100 kinderen een jaar lang toegang krijgen tot het online leerplatform van Squla.

Volg armoedefonds op social media